İkincisi Düzenlenen Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifika Programı Kapanışı

2’NCİSİ DÜZENLENEN YOĞUN BAKIM HEMŞİRELİĞİ SERTİFİKA PROGRAMI KAPANIŞI

Sağlık Bakanlığı Sertifikalı Eğitim Yönetmeliğine göre düzenlenen ve hastanemiz bünyesinde 2’ncisi düzenlenen Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifika Programı 4 Aralık 2017- 12 Ocak 2018 tarihleri arasında tamamlanmıştır. Toplam 6 hafta süren eğitimler sonunda yeterlilik belgesini almaya hak kazanan kursiyerler, saha içerisinde teorik ve pratik eğitimlerden geçmişlerdir. 3’ncü basamak yoğun bakım üniteleri ile yetkilendirilmiş olan hastanelerde görev alabilecek ve edindikleri bilgi ve becerilerin sorumluluğu ile etkin tedavi hizmetlerinde bulunabileceklerdir.

Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi, birçok alanda olduğu gibi “Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifika Programı” alanında da sertifikasyon eğitimleri düzenleyen bir merkez olmuştur. Önümüzdeki dönemlerde de bu ve benzeri kursların devamıyla tıbbın öncülüğünü yapan hastanelerden olmaya devam edecektir.