Dünya Cerrahi ve Dahiliye Hemşireleri Haftası Paneli

DÜNYA CERRAHİ VE DAHİLİYE HEMŞİRELERİ HAFTASI PANELİ

“Dünya Cerrahi ve Dahiliye Hemşireleri Haftası” paneli hastanemiz ev sahipliğinde 9 Kasım 2018 tarihinde gerçekleştirilmiştir.

SBÜ Hemşirelik Yüksek Okulu, TİHUD İç Hastalıkları Hemşireliği Çalışma Grubu, Ankara Cerrahi Hemşireliği Çalışma Grubu ve hastanemizin ortak çalışması sonucunda gerçekleştirilmiştir.

Açılış Konuşmaları; Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof.Dr. Mehmet Ali GÜLÇELİK, TİHUD İç Hastalıkları Hemşireliği Çalışma Grubu ve Ankara Cerrahi Hemşireliği Çalışma Grubu temsilcileri tarafından yapılmıştır.

Hastanemiz Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Birgül ARMUTCU’nun yaptığı kurum tanıtım sunumundan sonra, SBÜ Hemşirelik Yüksek Okulu Dekanı Prof.Dr. Emine İYİGÜN’ ün oturum başkanlığını yaptığı panel; diyabetik ayak konusunda yapılan sunumların ardından sona ermiştir.