10 Kasım Atatürk'ü Anma Töreni

10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA TÖRENİ

Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kurucusu Büyük Atatürk’ün, aramızdan ayrılışının 80. yılındayız. 10 Kasımların anlamını, Atatürk’ün 57 yıllık hayatını, mücadelesini, milletimize kazandırdıkları ve kazandırmak istediklerini doğru anlama bakımından önemi büyüktür

Yüce Atatürk’ün vefatının 80. yıldönümünde her 10 Kasım’da olduğu gibi bu yılda yine saygı ve rahmetle anıyoruz.

SBÜ Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 10 Kasım Atatürk’ü anma töreni, gerçekleştirmiştir. Sağlık Bilimler Üniversitesi temsilcileri, Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof.Dr. Mehmet Ali GÜLÇELİK, hastanemizde görevli personel ve Sağlık Bilimleri Üniversitesine bağlı okullarda görevli personel ile öğrencileri de10 Kasım Atatürk’ü anma törenine katılmışlardır.