Hemşirelik Haftası Etkinlikleri

HEMŞİRELİK HAFTASI ETKİNLİĞİ
YAŞAMDAN ESİNTİLER

Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından 12-18 Mayıs Hemşirelik haftası kapsamında “Yaşamdan Esintiler” etkinliği coşkulu bir ortamda düzenleniştir.

Açılış konuşmaları; Sağlık Bakanlığı Bakan Müşaviri Fatma AKTAŞ, Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof.Dr. Mehmet Ali GÜLÇELİK ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Birgül ARMUTCU tarafından yapılmıştır.

Etkinlikler; Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.Dr.Sait EĞRİLMEZ’in “Türkülerde Kader, Ölüm ve Ecelin Moleküler Biyolojideki Karşılığı” başlıklı sunumu ve Moda Danışmanı Melike Nur ÖCAL’ın giyim tarzlarının etkileri ve stil konulu sunumları ile devam etmiştir.

Ayrıca fuaye alanında hastanemizde görevli Sağlık Memuru Bülent ALTUNTAŞ’ın Ahşap Yakma Tekniği ile hazırlamış olduğu resim sergisi beğeni ile izlenmiştir.