Non İnvaziv Mekanik Ventilasyon Kursu

Güncelleme Tarihi: 28/03/2018

NON-İNVAZİV MEKANİK VENTİLASYON KURSU

Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi Göğüs Hastalıkları Kliniği tarafından 27 Mart 2018 tarihinde “Non-İnvaziv Mekanik Ventilasyon Kursu” düzenlenmiştir.

Açılış konuşmaları Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Birgül ARMUTCU ve Göğüs Hastalıkları Kliniği Eğitim ve İdari Sorumlusu Doç.Dr. Cantürk TAŞÇI tarafından yapılmıştır.

Kurs Kapsamında;

1.         Non-İnvaziv Mekanik Ventilasyonun nedir? Nasıl fayda sağlar?

Doç.Dr. Nesrin ÖCAL,

2.         Non-İnvaziv Mekanik Ventilasyonun endikasyonları nelerdir?

Yrd.Doç.Dr.Yakup ASRLAN,

3.         Non-İnvaziv Mekanik Ventilasyonun kontrendikasyonları nelerdir?

Yrd.Doç.Dr. Deniz DOĞAN,

4.         Non-İnvaziv Mekanik Ventilasyonda hemşirelik uygulamaları?

Hemşire Ülkü AY,

tarafından verilen kursların ardından, katılımcılara Non-İnvaziv Mekanik Ventilasyon yöntemlerine yönelik;

cihazın kurulması ve hasta başı uygulama ile takibi konuları anlatılarak kurs sona ermiştir.