Psikiyatri Birimlerinde Hemşirelik Hizmetleri Sertifikalı Eğitim Programı Kapanışı

Güncelleme Tarihi: 27/04/2018

PSİKİYATRİ BİRİMLERİNDE

HEMŞİRELİK HİZMETLERİ

SERTİFİKALI EĞİTİM PROGRAMI KAPANIŞI

SBÜ Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi tarafından “Psikiyatri Birimlerinde Hemşirelik Hizmetleri Sertifikalı Eğitim Programı” 15 Mart-27 Nisan 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilmiş olup, başarılı olan kursiyerlere Sağlık Bakanlığı tarafından onaylı sertifika verilmiştir.

Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi, birçok alanda olduğu gibi “Psikiyatri birimlerinde Hemşirelik Hizmetleri Sertifikalı Eğitimi” alanında da sertifikasyon eğitimleri düzenleyen bir merkez olmuştur. Önümüzdeki dönemlerde de bu ve benzeri kursların devamıyla tıbbın öncülüğünü yapan hastanelerden olmaya devam edecektir.