Karaciğer ve Pankreas Tümör Ameliyatlarında Büyük Başarı

Güncelleme Tarihi: 01/10/2018

KARACİĞER VE PANKREAS TÜMÖR AMELİYATLARINDA BÜYÜK BAŞARI

Son iki yıl içerisinde Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde karaciğer ve pankreas tümörlerinin ameliyatlarında büyük bir başarıya imza atılmıştır. Kapalı (laparoskopik) yöntemle gerçekleştirilen karaciğer pankreas ameliyatlarının sayısı 100'ü geçmiştir. Gülhane 61 laparoskopik karaciğer ameliyatıyla da ülkemizde bu ameliyatın en çok yapıldığı merkez konumundadır.

Genel Cerrahi Öğretim Üyesi Doç.Dr. M.Fatih CAN ve ekibi tarafından uygulanan yöntemde bugüne kadar 103 hastada % 99'un üzerinde bir başarı elde edilmiştir. Hastane Başhekimimiz Prof.Dr. M.Ali GÜLÇELİK; bu başarıda emeği geçen başta Doç.Dr. M.Fatih CAN olmak üzere, tüm doktor, hemşire, teknisyen ve yardımcı sağlık personelini kutlayarak başarılarından dolayı kendilerini tebrik etmiştir.