3 Aralık Dünya Engelliler Günü
03 Aralık 2023

3 Aralık Dünya Engelliler Günü, engellilerin ve ailelerinin yaşadığı sorunlara dikkat çekmek ve onların insan haklarına erişimlerine yönelik toplumun bilinçlendirilmesini sağlamak için bir farkındalık günüdür. Bizler de bugün, 3 Aralık Dünya Engelliler Gününün  amacına uygun hizmetleri vermeye devam ettiğimizi yeniden hatırlatıyoruz.

Hastanemizde hizmet veren Engelli Danışma ve Koordinasyon Birimi, engelli ve engelli yakınlarına ve personelimize; engelli hakları konusunda danışmanlık hizmeti vermektedir.

Hastanemizde daha erişilebilir bir sağlık hizmeti vermek için çalışmalarımız devam etmektedir.

Tüm bunların yanı sıra, engelli bireyleri ve ailelerini ve engelli bireylere hizmet sunanları, engelli hakları konusunda bilgilendirmek amacıyla 2019 yılından bu yana 3 basım yapan Engelli Hakları Rehberinin 4'üncü basımını yakında hizmete sunacağız.

3 Aralık Dünya Engelliler Gününde, herkes için erişilebilir bir yaşam diliyoruz.

g