Jinekolojik Kanserlerde Sağlık Bakım Hizmetleri Sempozyumu
19 Ocak 2024

Ocak ayı Serviks Kanseri Farkındalık Ayı kapsamında  hastanemiz tarafından 18 Ocak 2024 tarihinde Prof. Tbp. Tümg. Fahrettin ALPASLAN Amfisinde Jinekolojik Kanserlerde Sağlık Bakım Hizmetleri Sempozyumu gerçekleştirilmiştir.

Sempozyumda Serviks kanserinin de içerisinde yer aldığı tüm jinekolojik kanserlere dikkat çekilmiş olup jinekolojik kanserlerden korunma, erken tanı konusunda farkındalığı arttırmak ve kanıta dayalı uygulamalar doğrultusunda sağlık bakım hizmetlerinin sürdürülmesine katkı sağlamak amaçlanmıştır.

SBÜ Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Hanefi Cem GÜL ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Dilek GÖKÇEK’in başkanlık yaptığı sempozyum dört oturumdan oluşmuş olup ,  alanında uzman akademisyen ve klinisyen oturum başkanları ve konuşmacılar yer almıştır.