ll. Tütün Bağımlılığı Tedavisi Eğitimi
09 Şubat 2024

8 – 9 Şubat 2024 tarihlerinde Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi Prof. Tbp. Tümg. Fahrettin ALPASLAN Amfisinde ll. Tütün Bağımlılığı Tedavisi Eğitimi” düzenlendi.

Eğitimin Açılışına Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kurucu Rektörü Prof. Dr. Cevdet ERDÖL, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kemalettin AYDIN, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa GEREK, Ankara İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Niyazi KURTCEBE, Başhekimimiz Prof. Dr. Hanefi Cem GÜL ve çok sayıda uzman katıldı.

Eğitim Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi Göğüs Hastalıkları  Kliniği   Uzmanları Prof. Dr. Cantürk TAŞÇI ve Doç. Dr. Yakup ARSLAN’ın başkanlığında toplam yedi oturumda tamamlandı.