Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN ve Başbakanımız Sayın Binali YILDIRIM' ın Hastanemizi Ziyaretleri

CUMHURBAŞKANIMIZ SAYIN RECEP TAYYİP ERDOĞAN VE BAŞBAKANIMIZ SAYIN BİNALİ YILDIRIM’IN HASTANEMİZİ ZİYARETLERİ

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN ve Başbakanımız Sayın Binali YILDIRIM, PKK’lı teröristler tarafından düzenlenen saldırıda yaralanan polis özel harekatçı gazi Seyithan KESKİN ile Ağrı’da elektrik akımına kapılarak kolunu kaybeden Harun POLAT’ı tedavi gördüğü hastanemizde ziyaret etmişlerdir.

Ziyaretleri sırasında Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat ALBAYRAK, milletvekilleri ve Ankara İl Sağlık Müdürü Prof.Dr. Özkan ÜNAL eşlik etmişlerdir.

Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof.Dr. Mehmet Ali GÜLÇELİK ve SBÜ Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Mustafa GEREK tarafından karşılanan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN ve Başbakanımız Sayın Binali YILDIRIM ziyaretlerinin ardından hastanemizden ayrılmışlardır.