8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlama Programı

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLAMA PROGRAMI

Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği tarafından düzenlenen etkinliklerle 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlanmıştır.

Açılış konuşmaları Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Mustafa GEREK, Hastane Başhekimimiz Prof.Dr. Mehmet Ali GÜLÇELİK ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Birgül ARMUTCU tarafından yapılmıştır.

Hastanemizde görevli hemşire Vildan ÖZCAN, Zeytin Dalı Operasyonunda gazi olan eşi ve tüm gazi yakınları adına konuşma yapmıştır. Çok sayıda gazi yakınının da katıldığı programa, Gülhane Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Muzaffer KIRIŞ, Hemşirelik Yüksek Okulu Dekanı Prof.Dr. Emine İYİGÜN, hastane yönetimi ve çok sayıda misafirin katıldığı bir program olmuştur.

Ayrıca Başkent Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Özcan YAĞCI’da günün anlam ve önemine istinaden bir konferans vermiştir.

Kadınlar günü programına katılımları ile bizleri onurlandıran Prof.Dr. Özcan YAĞCI’ya, gazilerimizin değerli yakınları ile tüm katılımcılara teşekkür ederiz.