Şehitler Haftası 14-20 Nisan

ŞEHİTLER HAFTASI 14-20 NİSAN

Vazifesini elinden geldiği kadar eda etmiş ve aziz vatanın bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve feda eden şehitlerimizi rahmetle ve şükranla anıyoruz.

Şehitler haftası vesilesi ile 19 Nisan 2016 tarihinde Şırnak’ta devam eden operasyonlar sırasında şehit olan Jandarma Sağlık Astsubay Kıdemli Çavuş Murat Erdi EKER’in anma programına Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Birgül ARMUTCU ve hastane personeli katılmıştır.

16 Mart 2012 tarihinde Afganistan’da şehit olan Mithat ÇOLAK anısına, hastanemizde görevli hemşire Elif ÇOLAK, Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof.Dr. Mehmet Ali GÜLÇELİK, hastane yönetimi ve meslektaşları tarafından ziyaret edilmiştir.