Hastalıklarda Güncel Nütrisyon Yaklaşımları Sempozyumu'nun 2'ncisi Gerçekleştirilmiştir.

GÜLHANE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ’NDE

HASTALIKLARDA GÜNCEL NÜTRİSYON (BESLENME) YAKLAŞIMLARI SEMPOZYUMU’NUN 2’NCİSİ GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR.

Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 20-21 Ekim 2018 tarihleri arasında “Hastalıklarda Güncel Nütrisyon Yaklaşımları Sempozyumu’nun 2’ncisi” düzenlenmiştir.

Ankara’da ve ülkemizin çeşitli illerinde görev yapan diyetisyenler, hekimler, hemşireler ve eczacıların yanı sıra, Beslenme ve Diyetetik Bölümlerinin 3. ve 4. sınıflarında okuyan öğrenciler, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Hemşirelik öğrencilerinin de katılımları ile Hastalıklarda Güncel Nütrisyon Yaklaşımları Sempozyumu  gerçekleştirilmiştir.

Açılış konuşmaları: Ankara İl Sağlık Müdürü Prof.Dr. Özkan ÜNAL, Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof.Dr. Mehmet Ali GÜLÇELİK ve Hastanemiz Baş Diyetisyeni ve Sempozyum Sorumlusu Uzm.Dyt. Birgül DAĞ tarafından yapılmıştır.

2 gün ve toplam 8 oturumda, ülkenin dört bir yanından gelen 600’ün üzerinde kayıtlı katılımcıyla gerçekleştirilen organizasyon büyük bir ilgi ile takip edilmiştir.  Alanında uzman konuşmacıların güncel yaklaşımlara ışık tutmasının yanı sıra, SBÜ Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak böyle büyük bir organizasyonun düzenleyicisi ve ev sahipliğini yapmış olmaktan ve ülkenin dört bir yanından gelen sağlık profesyonellerini ağırlamaktan gurur duyduk.