Yurt Dışından Gelen Misafir Sağlık Personeli Staj Programı

Güncelleme Tarihi: 06/12/2018

YURT DIŞINDAN GELEN MİSAFİR SAĞLIK PERSONELİ STAJ PROGRAMI

Sağlık Bakanlığı ile Türk İş Birliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA) Koordinasyonunda Senegal ve Gine Bissau ülkelerinden gelen Doktor, Hemşire ve Fizyoterapistlerden oluşan 9 kişilik sağlık personeli, hastanemizin Ortopedi ve Travmatoloji Ortez Protez Üretim ve Uygulama Merkezi ile Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon bölümlerinde staj yapmışlardır.

Toplam 2 hafta süren eğitimler sonunda Sağlık Bakanlığı tarafından onaylanmış sertifikalar verilmiştir.

Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi, birçok alanda sertifikasyon eğitimleri düzenleyen bir merkez olmuştur. Önümüzdeki dönemlerde de bu ve benzeri kursların devamıyla tıbbın öncülüğünü yapan hastanelerden olmaya devam edecektir.