Moldova Cumhuriyeti Gökoğuz Yeri Özerk Bölgesi Komrat Aziz SANCAR Tanı ve Tedavi Merkezi Eğitimleri Tamamlanmıştır

Güncelleme Tarihi: 27/09/2019

Türkiye Cumhuriyeti tarafından Moldova Cumhuriyeti Gökoğuz Yeri Özerk Bölgesi’nde yapılan ve hizmete açılan Komrat Aziz SANCAR Tanı ve Tedavi Merkezinde görev yapan 6 uzman doktor ve 1 hemşirenin, Sağlık Bakanlığı, Ankara İl Sağlık Müdürlüğü, TİKA Başkanlığı ve Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi eş güdümünde hastanemizde sürdürülen eğitimleri sona ermiştir.

Eğitime katılan personele sertifikaları başhekim yardımcısı Op.Dr.H.Erhan GÜVEN, eğitim birim sorumlusu Betül KILIÇ ARSLAN, Miray AKSU ve TİKA Başkanlığından Adem URFA tarafından verilmiştir.

• Moldova 1.JPG
  • Moldova 2.JPG