Çocuk İstismarı ve İhmali Sempozyumu

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi Gülhane Çocuk Koruma Birimi (GÜLÇOK)’nin kurulması ve faaliyetlerinin başlaması nedeniyle hem kurumumuzda hem de Ankara ilinde farkındalık oluşturmak için 27.12.2019 tarihinde düzenlediğimiz “Çocuk İstismarı ve İhmali Sempozyumu” yoğun talep gördü. Sempozyumu yaklaşık 450 kişinin katılımı ile gerçekleştirdik.

Çocuk Koruma Birimimiz olan GÜLÇOK’un kurulmasında ve Sempozyumumuzun gerçekleştirilmesinde, katkı ve desteklerini esirgemeyen Sayın Sağlık Bakanlığına, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına, bizleri yalnız bırakmayan ve katılımlarıyla onurlandıran Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Cevdet ERDÖL’e, Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Mustafa GEREK’e, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Selahattin GÜVEN’e, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Engelli ve Yaşlı Genel Müdürü Dr.Orhan KOÇ’a, Sağlık Bakanlığı Sağlık Hizmetleri Genel Müdür Yardımcıları Doç.Dr. Muhammed Ertuğrul EĞİN ve Doç.Dr. Mehmet GÜNDÜZ’e, Ankara İl Sağlık Müdürü Prof.Dr. Mehmet GÜLÜM’e, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Mehmet Ali GÜLÇELİK’e, Gülhane Hemşirelik Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Emine İYİGÜN’e, Gülhane Sağlık Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof.Dr. Abdurrahman ŞİMŞEK’e, Sağlık Hizmetleri Başkanı Doç.Dr. Ramazan KOÇASLAN’a, Bilkent Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm.Dr. Eyüp SARI’ya, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Bahattin İLTER’e Etlik Kamu Hastanaleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Metin KARAN’a, , Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Asiye Çiğdem ŞİMŞEK’e, Ankara Üniversitesi Çocuk Koruma Birimin başta Prof.Dr. Betül ULUKOL olmak üzere değerli hoca ve personeline, Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Vekili Dr. Bilge Kağan KAYA’ya ve tüm yönetim ekibine, Gülhane Çocuk Koruma Biriminin değerli hoca ve personeline ve sempozyuma katılan değerli katılımcılara teşekkür ederiz.

GÜLHANE ÇOCUK KORUMA BİRİMİ