Hastanemiz Gazi ve İç Güvenlik Yaralıları Kliniği Açılışı

Güncelleme Tarihi: 18/03/2021

Hastanemiz "Gazi ve İç Güvenlik Yaralıları Kliniği" Keçiören Belediye Başkanlığı ve hastanemiz arasında yapılan protokol gereği Gazilerimiz ve İç Güvenlik Yaralılarımızın daha nitelikli ve konforlu bir şekilde tedavi görecekleri hale getirilmiştir.

Kliniğimizin açılışına Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Ak Parti Ankara Milletvekili Prof.Dr.Arife Polat Düzgün, Keçiören Kaymakamı Uğur Bulut, SBU Rektörü Prof.Dr.Cevdet Erdöl, MSB Sağlık Hizmetleri Genel Müdürü Prof.Dr.Mustafa Gerek, Ankara İl Sağlık Müdürü Prof.Dr.Mehmet Gülüm, Gülhane Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Mehmet Ali Gülçelik, GEAH Başhekimi Prof.Dr.Cevdet Serkan Gökkaya ve Gazilerimiz katılmışlardır.

• gaziklinigi1.jpg
  • gaziklinigi2.jpg