Gebelerde ve Emziren Annelerde İlaç Danışma Polikliniği Hizmet Vermeye Başlamıştır

Güncelleme Tarihi: 12/04/2019

Gebelerde ve emziren annelerde gereksiz ve yanlış ilaç kullanımını önlemek ve bu konuda hastalarımızı doğru şekilde bilgilendirmek amacıyla Kadın Hastalıkları ve Doğum polikliniğimizde Pazartesi günleri  saat 13:30 ile 16:30 arasında SBÜ Gülhane Tıp Fakültesi Tıbbi Farmakoloji AD öğretim üyeleri Prof. Dr. Oğuzhan YILDIZ ve ve Dr. Öğretim Üyesi Kemal Gökhan ULUSOY tarafından  “Gebelerde ve Emziren Annelerde  İlaç Danışma Polikliniği” hizmeti verilecektir. Hastalarımız polikliniğe doğrudan başvurabilecekleri gibi Kadın Hastalıkları ve Doğum Hekimleri tarafından da yönlendirilebilecektir.

Hastalarımız polikliniğimizde etki, yan etki, alerjik durumlar, ve akılcı ilaç kullanımı konusunda bilgilendirilecek ve sorularına yanıt bulabileceklerdir.