Çocuk İhmali ve İstismarı Sempozyumu
03 Haziran 2024

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Eğitim Araştırma Hastanesi Çocuk Koruma Birimimizin ikincisini düzenlediği “Çocuk İhmali ve İstismarı” konulu sempozyum 31.05.2024 tarihinde  Prof. Tbp. Tümg. Fahrettin ALPARSLAN salonunda düzenlenmiştir. Sempozyuma Ankara içi ve dışından eğitim, sağlık ve hukuk alanlarında çalışan katılımcıların yoğun ilgisi olmuştur.

Çocuk Koruma Birimimizin gerçekleştirdiği sempozyumumuza katılımlarıyla bizleri onurlandıran Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kemalettin AYDIN’a, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa GEREK’e, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Şeref KAZANCI’ya, Gülhane Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Hanefi Cem GÜL’e, Başhekim yardımcılarımıza, alanında uzman klinisyen ve akademisyen konuşmacılarımıza ve sempozyuma katılan değerli katılımcılara teşekkür ederiz.