Ameliyathane Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı
13 Ağustos 2024

GÜLHANE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ

AMELİYATHANE HEMŞİRELİĞİ SERTİFİKALI EĞİTİM PROGRAMI

26.09.2024- 28.10.2024 tarihleri arasında Ameliyathane Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı düzenlenecektir. Eğitim programının başvuru tarihleri 12.08.2024-23.08.2024 olarak belirtilmiştir.

Başvuru yapmak isteyen katılımcılar  https://ekip.saglik.gov.tr/Account/Login?returnUrl=%2F   duyuru ekinde bulunan “Başvuru Formunu” doldurarak aşağıda yer alan mail adresine göndermelidir.

Ameliyathane hemşireliği sertifika programı için istenen belgeler:

-Başvuru formu internetten doldurulup çıktısı alınarak onayları (imzaları) tam bir şekilde

-Diploma ön yüz ve arka yüz / mezun belgesi

-T.C. Kimlik fotokopisi

-Sağlık bakım hizmetleri müdürü onaylı ameliyathanede en az 2 yıl çalıştığına dair belge (belgede 2 yıllık süre tarihli bir şekilde muhakkak bildirilmelidir (24 ayı tamamlamış olmak)

- Katılımcının hemşire, ebe (hemşire yetkisi almış) ve sağlık memurları (toplum sağlığı) olması gerekmektedir. Ebeler hemşire yetki belgesini göndermeliler.

NOT: Tüm belgeler taratılarak PDF şeklinde program sorumlusuna mail olarak gönderilmelidir. Program başladığında asıl belgeler program sorumlusuna verilmelidir.

Program Sorumlusu:   Burcu YÜCEL

Tel                              :   (0312) 304 5260