Hastanemizde Sağlık İletişimi Toplantıları Düzenlendi

HASTANEMİZDE SAĞLIK İLETİŞİMİ TOPLANTILARI DÜZENLENDİ

Hastanemizde sağlık hizmeti görevlerinde yer alan personelin sağlık iletişimini etkili kullanarak hasta ya da aileleri ile kurduğu ilişkilerde rehber olabilecek önerilerin ele alındığı, bu süreçlerde yaşanan sorunların konuşulduğu, ayrıca personele iletişim becerilerinin kazandırılmasına yönelik bilgilendiren, motive eden ve iyi davranışlara yönelten toplantılar düzenlenmiştir.

Hastane başhekimimiz Prof.Dr. Mehmet Ali GÜLÇELİK’in de konuşmalarını yaptığı iletişim konulu toplantılar 13 Ağustos Pazartesi günü Fahrettin ALPARSLAN salonunda düzenlenmiştir.

Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Birgül ARMUTCU, İdari ve Mali Hizmetleri Müdürü Ferhat GÜNGÖR ve Destek ve Kalite Hizmetleri Müdürü Murat KARAGÖZOĞLU’nun koordinelerinde gerçekleştirilen toplantılara;

Müdür yardımcıları,

Birim sorumluları,

Klinik sorumlu hemşireleri,

Ekip şefleri,

Veri hazırlama personeli,

Bilgi işlem personeli,

Güvenli ve temizlik personeli katılmıştır.