3 Aralık Dünya Engelliler Günü

Hastane Başhekimimiz Prof.Dr.Cevdet Serkan GÖKKAYA, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle hastanemizde görevli engelli personel temsilcileri ile bir araya gelmiştir.
Yapılan Toplantıda; Engelli çalışanların yaşadıkları sorunlar ve çözüm önerileri hakkında konuşuldu. Ayrıca Başhekimimiz, Hastanemiz bünyesinde hizmet veren Engelli Danışma ve Koordinasyon Biriminin ana bina poliklinik katında hizmete devam edebilmesi için gerekli düzenlemelerin yapılmasını sağladı. 3 Aralık 2020 gününden itibaren, Engelli Danışma ve Koordinasyon Birimi daha erişilebilir bir mekanda hizmete devam edecektir. Hastanemizde çalışanlara engelli ve engelli yakını olan hastalarımıza ve tüm vatandaşlarımıza yüz yüze ve telefonla danışmanlık ve koordinasyon hizmeti veren Engelli Danışma ve Koordinasyon Birimine; 0312 304 11 00 - 304 11 01 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.

IMG-20201130-WA0020.jpg