Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ameliyathane Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Resertifikasyon Sınavı Başvuru
03 Ekim 2022

Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi tarafından Ameliyathane Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Resertifikasyon Sınavının 15.11.2022 tarihinde yapılması planlanmış olup, başvuru tarihleri 03.10.2022-14.10.2022  'dir.

Başvuru yapmak isteyen katılımcıların https://khgmsaglikbakimdb.saglik.gov.tr/TR-34301/sertifikali-egitim-programi-basvurulari.html linkinde yer alan “Resertifikasyon Başvuru Formunu” doldurarak aşağıda yer alan mail adresine göndermesi gerekmektedir.

Program Sorumlusu: Yasemin ÖZKAN
Tel: 0312 304 21 81