Yenidoğan Canlandırma Programı (NRP) Uygulayıcı Eğitimi Yapıldı

Güncelleme Tarihi: 12/10/2018

YENİDOĞAN CANLANDIRMA PROGRAMI (NRP) UYGULAYICI EĞİTİMİ YAPILDI

Hastanemizde Yenidoğan Canlandırma Uygulayıcı Programı 10-12 Ekim 2018 tarihleri arasında Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları kliniğinin dershanesinde gerçekleştirilmiştir.

Ankara İl Sağlık Müdürlüğü’nün koordinesinde ve hastanemiz ev sahipliğinde gerçekleştirilen eğitimler 3 gün sürmüştür. Teorik ve pratik eğitimlerin sonunda yazılı sınava tabi tutulan kursiyerlerden başarılı olanlara sertifika takdim edilmiştir.

Toplam 5 farklı kurumdan gelen: 10 doktor, 5 hemşire, 1 paramedik ve 3 ebe’den oluşan toplam 19 kişi, Yenidoğan Canlandırma Programı (NRP) Uygulayıcı Eğitimine tabi tutulmuştur.